Wandelen

Gilde De Ronde Venen organiseert tussen begin april en eind september gidswandelingen in De Ronde Venen. Net als in het afgelopen seizoen worden er ook in 2018 wandelingen in Vinkeveen georganiseerd. De gids vertelt u tijdens deze wandeling  over de ontstaansgeschiedenis van dit karakteristieke lintdorp. Er wordt gewezen op de kenmerkende gebouwen en de sporen van de geschiedenis in het landschap. Eén en ander wordt omkleed met anekdotes over illustere inwoners. Aan het einde van de wandeling is het mogelijk om met een gids de toren van de RK Kerk te beklimmen en te genieten van het uitzicht.

U kunt zich beneden aan deze pagina inschrijven voor een wandeling en voor een bezoek aan de toren. Voor groepen van minimaal zes personen kunnen wij, op aanvraag, extra wandelingen organiseren op een datum en tijdstip naar keuze. Ook hiervoor gebruikt u het formulier onder aan de pagina.

Deelname aan de wandeling kost € 5,- per persoon en is inclusief koffie of thee bij restaurant “Het Voordek”, voor aanvang van de wandeling. Het beklimmen van de toren kost € 2,- per persoon extra.

 

Coördinator

peter

Peter Kuijper

Aanmelden